top of page

OM OSS

"Jag vill att alla som kommer till Behagligt ska känna sig välkommen och som hemma. Jag älskar varje möte med mina härliga kunder!"

- Catrin Lövgren, grundare av Behagligt - 

Berättelsen om Behagligt börjar högt uppe i luften, där Catrin jobbade som flygvärdinna i många år. Genom att upptäcka nya platser runt hela världen började hon samla inspiration ifrån sina upplevelser – allt ifrån butiker med olika sortiment, till bäddningen på hotellrummen där hon bodde och vilken skillnad det gjorde med rätt kvalitet.

Tillsammans med två kollegor drev Catrin butiken Sheridan på NK, vilket bäddade för hennes stora passion för just sänglinnen. Det dröjde inte länge innan hon startade sitt helt eget varumärke av sänglinnen, med produktion i Kina och Italien. Catrin började leta efter ett showroom och hittade sin drömlokal ledig. Det var en solklar match – och istället för showroom öppnade Catrin sin egen butik, som fick namnet Behagligt. 

Det viktigaste för Catrin när hon väljer sina varor är att lita på sin intuition. Genom att skapa en butik med en twist vill hon erbjuda sina kunder en blandning av de varumärken och produkter hon själv tycker om samtidigt som hon vill inspirera andra till att upptäcka något nytt.

bottom of page